Een goed worstje van een BBQ blijft lastig. Te rauw, te gaar, verbrand. Als je daar genoeg van hebt moet je de BIERWORST eens proberen. Ik heb dit recept via Brambbq.nl.

Dit is een ideaal recept als je een flinke BBQ hebt. Je kan dit namelijk erg makkelijk ruim van te voren maken.


Ingrediënten:

  • Braadworsten (varkens)
  • bier
  • knoflook (poeder)
  • uien
  • aluminium bak

Voorbereiding:

1 | Snij de uien en doe ze in de aluminiumbak.
2 | Strooi er flink wat kruiden bij. Je kan er ook een teentje knoflook bij doen om ze wat scherper te maken.
3 | Een mix mag natuurlijk ook.
4 |  Haal ook alvast de doppen van de flessen bier.

BBQ:
5| Grill de worstjes kort aan op de directe manier. Het gaat erom dat ze een kleurtje krijgen.
6 | Als ze rondom een beetje bruin zijn leg je ze in de aluminiumbak en daaroverheen doe je het bier tot het randje.
7 | Deze bak zet je boven de kolen (wel op het rooster) en laat je een uurtje koken. 2 á 3 uur mag ook.

Echt..iedereen lust ineens worst!


bron: www.brambbq.nl

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER