Cordon Bleu

Soms denk je, hmmmmm kip. Laatst had een vriend dat en kwam met het idee om cordon bleus te maken. Hier een verrassend lekker, makkelijk en snel recept. Ingredienten: - Kip - Ham - Kaas - Kipkruiden - Peperroomsaus Bereiding: Snij de kip in het midden in en...
Er zijn een paar simpele regels die ervoor zorgen dat je altijd een perfecte hamburger kan serveren. Hierbij 10 tips voor het maken van de perfecte hamburger. 1 De keuze van het gehakt Er gaat niks boven een lekker sappige vette hamburger....

BBQ meubel

Als je regelmatig BBQt merk je al snel dat een weber BBQ vrij laag is. De reden hiervoor is dat je dan goed op je vlees kan kijken. Zelf vind ik het fijner als het rooster wat hoger is....
(update 12-04-2015, nu nog malser) Spareribs zijn altijd lekker, maar wil je een keer echt lekkere spareribs maken dan moet je dit recept eens proberen. Door de langzame garing behoudt het vlees zijn smaak en wordt het vlees boterzacht....
Wat is een rub? Een rub is een mix van kruiden die je gebruikt om je vlees mee te marineren en betekent letterlijk 'wrijven'. Ik marineer mijn vlees bij voorkeur een dag van te voren. De kruiden hebben dan genoeg tijd...
Het was moeilijk kiezen tussen een broodje hamburger of een broodje hete kip, maar voor alles is een eerste keer. Dit is wel erg makkelijk te maken en kan natuurlijk ook gewoon in de koekenpan, maar omdat ik vorig...

Zeeuwse spek

Zeeuwse spek kun je heel makkelijk zelf maken. Warm is het heerlijk, maar koud bij de borrel misschien nog wel lekkerder. Daarnaast kun je het ook nog eens prima bewaren. Zeeuwse spek maak je van doorregen buikspek zonder zwoerd. Ingrediënten: 750 gr Buikspek 6...
Deze zeer complete Burger is gebaseerd op de Howdad's Bacon Cheeseburger van, de naam zegt het al, Howdad's uit San Diego. Volgens lokale kenners de beste burger van San Diego en volgens andere zelfs de beste van het land. Deze...
Je kent ze wel, die droog gebakken karbonades. Met dit recept ben je dat snel vergeten. Haal je karbonades wel bij de slager, en niet in de supermarkt. De karbonades van de slager zijn wat vetter en hebben veel...
Hier een hartig/zoet recept dat eigenlijk een voorgerecht is, maar zo lekker is dat je het ook prima als hoofdgerecht kan serveren. Ik heb deze bereid in een Lodge van 17cm (een gietijzeren ketel) welke ik gewonnen heb op www.brambbq.nl....