Bacon Cheeseburger

Deze zeer complete Burger is gebaseerd op de Howdad's Bacon Cheeseburger van, de naam zegt het al, Howdad's uit San Diego. Volgens lokale kenners de...

Karbonade in bier en knoflook marinade

Je kent ze wel, die droog gebakken karbonades. Met dit recept ben je dat snel vergeten. Haal je karbonades wel bij de slager, en...

Kip met appel en kaneel

Hier een hartig/zoet recept dat eigenlijk een voorgerecht is, maar zo lekker is dat je het ook prima als hoofdgerecht kan serveren. Ik heb...

Pulled Pork

Als je een keer een hele dag met je BBQ wilt spelen en verplicht thuis wilt blijven dan is het bereiden van Pulled Pork...

Grilled Shrimp Po’boy

Dit is een gerecht uit New Orleans. Een Po’boy is de sandwich van Louisiana en bestaat uit een stuk stokbrood belegd met sla, tomaat...

Colakip

Lekkere zoete kippenpootjes om je vingers bij af te likken, wie lust die nou niet? Met deze marinade krijgt je kip een lekker zoete smaak. Gewoon...

Kerntemperaturen

Voor grote stukken vlees is het goed te weten wij welke kerntemperatuur het vlees gaar is. Onderstaande tabel is daarbij een handig hulpmiddel.   PRODUCT  ENGELS  C˚       IN DE...

De Big Niels Burger

De Big Niels Burger is gebaseerd om een heel bekend dubbel broodje hamburger. Ja het is de Big Mac. De Big Mac werd in 1968 bedacht...

Pulled Chicken

Pulled Pork is lekker, maar als je even wat minder tijd hebt is dit een uitkomst. Binnen 2 uur heb je heerlijke broodjes Pulled...

Roken

Roken is naast marineren en insmeren met een rub een manier om je vlees extra smaak en kleur te geven. Net zoals met marinades kan je...